Cek META TAG kamu melalui Meta Tag Analyser








Meta Tag Analyzer



Check your meta tags!


example: http://www.host.com.

URL



(optional)

User Agent * (optional)




Please enter the access code as displayed above.

Access code






Online Meta Tag Analyzer
provide by SEOCentro.



Halo sobat semuanya, masih utak utik blognya nih? Apa lagi sih yang kurang? Design dah lumayan Ok, Advertising dah cukup, Mau posting nunggu muncul ide kale..Eeemmmm jadi inget kemarin dapet tips dari sobat sulthan yusuf tentang cara mengoptimalkan meta tag yang kita pasang pada blog kita. Setelah aku cek rupanya meta tag yang aku pasang tidak bisa optimal alias masih jauh dari yang aku inginkan.
Nah kalau sobat pengen ikutan nyoba tinggal masukin aja url blog sobat pada perintah diatas trus masukin kode verifikasinya udah dech tinggal kamu cek aja dibagian mana sih yang banyak kurangnya? Usahakan jangan kebanyakan text yang berwarna merah ya..Selamat mencoba dan happy blogging sobat jangan lupa komennya ya.
Photobucket

2 komentar:

anywhere_Smile on Sabtu, Agustus 28, 2010 11:04:00 AM mengatakan...

If the links to not links london lead to the maximum increase in traffic discount links of london then what value would the links truly links of london silver possess. They would end up being little more than window dressing at worst and minimally impactful links of london sale at best. That is not what a new online business links london jewellery looking for a spike in revenues would wish to links london bracelet yield.Also, when you are running a new business, your london links charms time will limited as there will be scores of other responsibilities links of london watches sale competing for your time. That means you won't be able to discount links of london rings do what is necessary to individually place your own links on cheap links of london necklaces the internet. Rather than do so, you could buy links and delegate the work to others.

techfull on Rabu, Februari 02, 2011 11:17:00 PM mengatakan...

ok..bisa di coba nih..heheh